MYYTÄVÄNÄ

Tältä sivulta löydät uutta kotia etsivät täysikasvuiset kanit sekä myynnissä olevat tarvikkeet. Myytävänä ja varattavissa olevat poikaset löydät Poikueet -sivulta.


Myytävänä syksyllä 2020 syntynyt musta x-kirjava leijonanharjas naaras Neiti Projektipäällikkö. Kiltti ja rohkea, rauhallinen ja sisäsiisti, tulee toimeen toisten kanien kanssa mutta on luonteeltaan hieman pomottava. Leijonanharjakseksi aavistuksen kookas ja pitkäkorvainen. Erinomainen lemmikki, helppo käsitellä ja luottaa vieraisiinkin. Turkiltaan leijonanharjakseksi helppohoitoinen, pitää itse hyvin huolta harjaksestaan eikä ole vaatinut päivittäistä harjausta. Luovutus aikaisintaan heinäkuussa.

HP. 40€


Uutta kotia etsii 20.5,2021 syntynyt ruskea otter hermeliiniuros Aurinkovillan Edvard. Sopii näyttelyihin tai jalostukseen, tai ihan vain kotilemmikiksi rauhalliseen perheeseen. Hieman ujo aluksi, mutta totuttuaan uuteen ihmiseen on luottavainen ja helppo käsitellä. Toisiin kaneihin suhtautuu uteliaan rauhallisesti, joten voisi kastraation jälkeen sopia myön naaraskanin seuralaiseksi. Luovutus aikaisintaan heinäkuussa.

HP. 80€

Ghostbunny`s kanila // Kaikki oikeudet pidätetään // viimeksi päivitetty 22.8.2022
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!